Over ons

MORTR Media is opgericht in 2022 door Berend Meier als uitgangspunt van de toenemende vraag voor bouwvoortgang video’s.

Waarden die ons leiden

01

Vertrouwen

Ieder bedrijf heeft wel eens een video met spoed nodig, dat snappen we. U kunt erop vertrouwen dat Mortr Media ook op die momenten klaar staat.

02

Professionele kwaliteit

Onze video's worden uit passie gemaakt, daarom kunnen wij alleen trots uit ons werk halen als we de maximale kwaliteit leveren.

03

Flexibel

Momenten zoals het bereiken van het hoogste punt zijn het mooiste om op film te zetten, hiervoor is natuurlijk wel een media bedrijf nodig die aanwezig kan zijn.

04

Meedenkend

Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Daarom denken wij gedurende het project actief mee over hoe wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij zijn MORTR Media

Wij zijn MORTR Media, een bedrijf dat maandelijks voortgang video’s produceert van bouwprojecten en door communiceert naar alle betrokken partijen, zodat iedereen op de hoogte is van de voortgang van het project.

Sinds 2020 zijn wij bezig met het maken van deze video’s en sindsdien hebben wij vele projecten gedocumenteerd. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij een belangrijke bijdrage leveren aan de communicatie binnen bouwprojecten. 

Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor videografie van de oprichter Berend Meier. Destijds was hij als freelancer bezig om verschillende bouwprojecten op video te zetten onder de naam Meier Videografie. Na een tijd viel het hem op dat het filmen van een bouwproject erg in de smaak viel bij zijn klanten, het werd tijd om op te schalen. Meier Videografie ging uit de lucht, en MORTR Media is daar in plaats van in the air.

Wij hebben werk geleverd aan:

Interesse?

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem direct contact op!