Uw media bedrijf in de bouw.

Voortgang video’s

Stakeholder communicatie

Autonoom werkproces

Wij bouwen voortgang video's

U heeft een bouw project of laat deze uitvoeren, wat is hierbij de beste manier om stakeholders op de hoogte te houden van de vooruitgang?

Dit is waar Mortr Media bedrijven mee helpt, wij specialiseren in de productie van periodieke voortgangsvideo’s waarin de huidige staat van het project wordt laten zien. Dit zetten wij vervolgens uit naar de stakeholders. De beoogde uitkomst van deze video’s is om een sterkere band te creëren tussen aannemer en klant maar ook meer naamsbekendheid genereren. Natuurlijk mogen we niet vergeten dat de video’s een mooie additie zijn op de projecten pagina van de website.

 

Waarom MORTR Media

Met ruim drie jaar ervaring in het filmen van bouwprojecten weten wij waar we over praten. Onze voortgangsvideo’s zijn daarom ook zo ingesteld dat ze aangenaam zijn om naar te kijken en tegelijkertijd alle informatie over de bouw vooruitgang overdragen naar de kijker.

Ons gedreven team gaat geen één obstakel uit de weg, van strakke deadlines tot het filmen van een mega project. Daarbij is kwaliteit bij ons van groot belang, zowel op gebied van klanten service als product.

Met trots kunnen wij zeggen dat onze producten de volgende effecten hebben gehad:

Onze USPS

01

Professionele kwaliteit

Onze video's worden uit passie gemaakt, daarom kunnen wij alleen trots uit ons werk halen als we de maximale kwaliteit leveren.

02

Vertrouwen

Ieder bedrijf heeft wel eens een video met spoed nodig, dat snappen we. U kunt erop vertrouwen dat Mortr Media ook op die momenten klaar staat.

03

Flexibel

Momenten zoals het bereiken van het hoogste punt zijn het mooiste om op film te zetten, hiervoor is natuurlijk wel een media bedrijf nodig die aanwezig kan zijn.

04

Meedenkend

Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Daarom denken wij gedurende het project actief mee over hoe wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Onlangs opgeleverd

Contacteer ons!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier